Централен Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб - България

Нов успех за нашите Каратеки

Нов успех за нашите Каратеки

На провелия се международен турнир по карате за купа Аквалайф в град Кранево, състезателите на Централен полицейски карате джу джицу клуб се наредиха втори в генералното класиране само с 1 златен медал по малко от домакините на турнира от КК Самурай. В конкуренцията на над 250 състезатели от 17 клуба от България, Румъния, Англия и Испания нашите спортисти завоюваха 9 златни , 8 сребърни и 15 бронзови отличия.
Поздравления за състезателите и техните треньори – Таня Младенова и Явор Донков от град София, Мариян Петров и Ивайло Петров от град Варна, Ариф Арифов от град Каварна и Добромир Грамов от град Кнежа. Шампиони станаха Елина Тодорова, Мариян Петров, Светлин Занков, Дамян Янев , Габриела Дончева, Яна Якимова, Стефания Денева, Грациела Йорданова и Асен Петров.

Aqualife2017

Турнира се проведе в рамките на летният лагер, организиран от ЦПКДК и БНФК. В част от програмата на лагера главния инструктор Тони Петров проведе семинар І-во ниво за инструктори по самозащита в Българска национална федерация карате.