Централен Полицейски Карате и Джу-Джицу клуб – Дианабад отваря врати през септември 2009 година, продължавайки дейността на закритата година по-рано школа на клуба в УНСС (ЦПКК-Бонсист). Тренировките на основната група се водят от шихан Тони Петров (VII дан Джу Джицу, IV дан Шотокан Карате) и сенсей Явор Донков (III дан Джу Джицу, III дан Шотокан Карате) по утвърдената методика на клуба. Първата група ученици се състои предимно от възпитаници на ЦПКК-Бонсист, които формират ядрото на новата зала. Групата бързо се разраства, а трениращите успешно защитават високи степени по Шотокан Карате и Джу-Джицу. Възпитаници на залата в Дианабад са носители на множество отличия от национални и международни първенства по Карате, Джу-Джицу и Полицейска лична защита.

В залата ни в Дианабад можете да тренирате Шотокан Карате и Самозащита. На трениращите, които имат желание да се занимават със състезателна дейност се осигуряват допълнителни тренировки със спортна насоченост. При достигане на определено ниво на спортно майсторство трениращите се допускат за участие във всички състезания от календарите на Българска федерация по Карате и Българска Джу Джицу федерация.

От Септември 2014 година в зала Дианабад стартира специализирана детска група за тренировки по Карате. С децата работи квалифициран инструктор, като учебният материал им се поднася по начин, съобразен с възрастта им. Детските тренировки се провеждат във същите дни и часове, както и на основната група, но децата тренират отделно от големите. Минималната възраст за прием е 6 години. Групата се води от семпай Тихомир Петков (II Дан Шотокан Карате).

От Септември 2016 в зала Дианабад има група, която подготвя състезатели по Карате спорт – Кумите и Ката (индивидуално и отборно). Групата се води от сенсей Явор Донков. Състезателите от Дианабад са носители на множество медали от Държавни първенства, Национални купи и други национални и международни състезания.

Телефон: 0883 325 914, 0898 459 979

Event Timeslots (5)

Събота
-
Карате & Джу Джицу
Сенсей Явор Донков

Неделя
-
Карате & Джу Джицу
Карате Деца - Сенсей Тихомир Петков

Неделя
-
Карате & Джу Джицу
Сенсей Явор Донков

Понеделник
-
Карате & Джу Джицу
Сенсей Явор Донков

Сряда
-
Карате & Джу Джицу
Сенсей Явор Донков