Централен Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб - България

Тони Петров

Тони ПетровТони Петров – Главен инструктор на клуба, координира дейността, подготвя инструктори и състезатели и провежда семинарни обучения.

  • Гранд майстор – VІІ дан джу джицу и специална защита, ІV дан шотокан карате.
  • Международен инструктор с проведени над 100 семинара на международни и национални организации, като Международната джу джицу федерация /JJIF/, Африканският джу джицу съюз, Съюзът по джу джицу на Централна Азия, Балканската джу джицу федерация, националната федерация на Италия по джудо, борба, карате и бойни изкуства, националните федерации по джу джицу на Русия, Испания, Гърция, Казахстан, Германия, Франция и специализирани полицейски структури на Испания, Германия, Гърция, Италия и други.
  • Главен инструктор на Министерството на вътрешните работи и преподавател в Центъра за след дипломна квалификация на НСА
  • Има дългогодишна спортна кариера, като състезател по карате, джу джицу и полицейска лична защита. Европейски шампион по полицейска лична защита / Тенерифе 2012 г./ Състезателите му печелят множество национални титли и отличия от международни първенства.
  • Автор на учебник по Полицейска лична защита, предназначен за полицията от Европейския съюз /издаден на испански и български език/, методики и програми за обучение по самозащита на охранители, състезатели по карате и джу джицу и жени.